Moda

2014-2015 Sonbahar/Kış Bayan Modası

Moda dünyasının yeni bir sezona kapısını araladığı 2014-2015 sonbahar-kış sezonu içinde öne çıkan şık parçaları gözden geçirdiğimizde maskülen stiller, kürklü, dantelli ve kadife detayları göze çarpmakta. Dönem dönem karşımıza çıkan vintage esintiler ile birlikte bu sezon 60 lı yıllar nostaljisini tekrardan yaşayacağız.

2014-2015 Sonbahar/Kış Bayan Modası
2014-2015 Sonbahar/Kış Bayan Modası

Yün dokulu mini elbiseler ve uzun uzun çizmeler ile bütünlenerek 60 yılların şıklığı ile sokaklar ve mekanları süsleyecek. Babydoll tipindeki elbiselerin üzerine gold ve gümüş metalik parlaklıktaki ceket giyilmesi ile ışıltılı şıklığı yakalamak mümkün. 60’lı yılların en belirgin desenlerinden biri olarak geometrik ve monokrom desenleri hemen her yerde görebiliriz.

Kışın soğuğuna inat yumuşacık yün ve triko dokularda elbiseler, tunik ve pantolonlar şıklığın yanı sıra rahatlıkları ile de tercih edilecektir. Yine yağmurlu ve soğuk havaların olmazsa olmazı olarak anoraklar bu sezonda vitrinlerde çok göreceğimiz parçalardan. Bununla birlikte oldukça kalın ve kaba hatlarda yorgan tipi paltolar, içimiz ısıtırken aynı zamanda dışımızı da şıklaştıracak özellikte.

2014-2015 Sonbahar/Kış Bayan Modası
2014-2015 Sonbahar/Kış Bayan Modası

Sezonda Öne Çıkan Maskülen Parçalar

Kadın bedeninde çarpıcı bir güzelliğe neden olan maskülen parçalar, bu sonbahar kış sezonunda özellikle iş yaşamı içindeki bayanların dolaplarında bulunması gereken giysilerden. Tek düğmeli ya da blazer kesimli ceket ve pantolon bütünlemesinin yanı sıra, dar düz kesim elbiseler üzerine giyilen maskülen hatlarda ceketler hemen her alan ve mekanda kullanılabilmekte.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 2015 modası bol kıyafetler genelde giyiliyor . Hoş ve gayet zarif ayı zamanda çoğu kişininde vücut hatlarına yakışıyor bu nedenle de en çok tercih edilenler arasında yer alıyor .Sıcak renkler ortamı ısıtıyor hemde görsel bir şölen yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu