Moda

2014 Keten Elbise Modelleri

Yaz sezonuna özelketen elbise modelleri kendine has renkleri ve rahat giyilmesiyle en çok tercih edilen modeller arasında yerini aldı. Elbiselerin değişik modelleri keten elbiselerin sıklıkla kullanılmasını sağlar. Önden düğmeli modelleri ve düz modelleri keten elbiselere ayrı bir güzellik katar.

2014 Keten Elbise Modelleri
2014 Keten Elbise Modelleri

Önden Düğmeli 2014 Keten Elbise Modelleri

Yaz aylarında keten elbise modelleri serin tutması açısından iyi bir tercihtir. Yaza özel renk ve modelleri vitrinlerde eyerini aldı. Kaliteli kumaşları ve her aksesuarla uyumu keten elbiselerin tercih edilmesini artırır. Günlük kullanımda, işe giderken ya da yaz gecelerinde güzel bir tercihtir. Kahve, haki ve yeşilin tonlarını keten elbise modellerinde bu sezon sıklıkla görebilirsiniz.

2014 Keten Elbise Modelleri
2014 Keten Elbise Modelleri

Keten elbiselerde mini ve uzun boyları vardır. Ara boyları tercih ederken beden yapınızı dikkate almalısınız. Boyu kısa olan bayanlar özellikle uzun keten elbise modellerinden kaçınmalıdır. Keten elbise modellerini sandaletlerle giyebilir, hasır çantalar eşliğinde kullanabilirsiniz.2014 keten elbise modelleri rahatlığı ve şıklığı tercih eden bayanlara özeldir.

2014 keten elbise modelleri şıklığı ile sizleri büyüleyecektir. Büyük takılar elbisenin daha havalı bir görüntüye kavuşmasını sağlar. Sade renkleri ve modern kesimiyle günümüzde en çok tercih edilen elbise modelleri arasında yerini alır. Elbise modelleri ve tasarım şıklığı sizleri moda dünyasına daha yakın hissettirecektir. Keten elbiseler her zaman moda olan kıyafetler arasında yerini alır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Artık elbiseler de özellikle kışın keten olarak tercih ediliyor. Hem vücuda da tam olarak oturması fiziği daha iyi göstermesine sağlıyor diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu