Moda

Akıllı Saatin Avantajları Ve Dezavantajları

Akıllı Saatin Avantajları Ve Dezavantajları

Öncelikle akıllı saatlerin dezavantajından bahsedecek olursak, telefonsuz bir işe yaramadıklarını söyleyebiliriz. Daha sonra işletim sistemi ile aynı olmayan telefonlar ile senkronize edilemezler. Akıllı saatlerin su ve toz geçirmez oldukları söylenir ama yanlarında bulunan USB kablo girişi ve kulaklık girişi ile çok suya ve toza dayanıklılığı tartışılır.  Ayrıca akıllı saat kullanırken akıllı telefonunuzun bluetooth uygulaması açık olmak zorundadır, buda hem telefon şarjını hızla tüketir hem de şarj edilecek artı bir cihaz daha çıkarır. Sanılır ki telefon olmasa da akıllı saat ile ben bütün işlerimi hallederim, maalesef ki öyle bir şansımız yok çünkü akıllı saatler, telefon ile beraber olmak zorundadır belli bir mesafeden sonra bağlantı kesilir ve akıllı saat ile bir şey yapamazsınız. Avantajları olarak sürekli telefona bakmak zorunda olmamamızı söyleyebilirim.

Akıllı Saat Özellikleri

Akıllı saat, telefon ile yapılan işlemleri yapmamızı sağlar. İşletim sistemine sahiptir. Ailemiz ile otururken telefon belli bir uzaklıkta ise gelen mesajlardan haberdar oluruz ve arzu edersek mesaj yazıp gönderebiliriz. Gelen aramaları önce kolumuzda hissederiz ve görüşme yapabiliriz. Kolumuzda gezdirdiğimiz akıllı saatler ile spora gideriz ve yanımıza başka bir cihaz alma gereksinimi duymayız. Nabız, adım, süre ve kalori ölçmesi ile bizi mest eder. Hafiftir ve küçüktür.

Akıllı Saat Özellikleri

Akıllı Saat Fiyatları

Akıllı saat fiyatları bazı markalar tarafından oldukça abartılmıştır. Bunlardan biri olan İ-Watch 2.000 TL ile satışa sunulmuştur. Fakat daha uygun fiyatlara akıllı saat almakta mümkündür.

Akıllı Saat Fiyatları
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu