Moda

Trend; Kıyafetlerde Bronz Metalik Etkisi

unnamed8

Metalik renkler, çok uzun bir süredir oldukça moda. Fakat bu yaz sezonuna ve önümüzdeki kış sezonuna damgasını vuracak bir trend, şimdiden kadınların büyük ilgisini çekiyor.

Altın ve gümüş tonları, her sezon ve her daim ilgi uyandırmıştı. Fakat bu renklere, şimdide metalik bronz eklendi.

Ünlü moda tasarımcılarının koleksiyonlarında yer verdiği metalik bronz kıyafetler, gerçekten çok güzel ve idealı. Kadınların oldukça şık görünmesini sağlayan ve onlara tarz katacak olan bu kıyafetler, oldukça beğenileceğe benziyor.

Kıyafetlerin yanı sıra, aksesuarlarda yeni trend olarak karşımıza çıkan metalik bronzun etkisi, daha oldukça uzun süreceğe benziyor. Bu yeni akımın izlerini ayakkabılarda, çantalarda, kemerlerde ve takılarda şimdiden görebiliyoruz.

2015 Yaz Trendleri arasında yer alan metalik bronzun, daha çok elbiselerde ve eteklerde karşımıza çıkacağını görüyoruz. Önümüzdeki sonbahar kış sezonunda ise, daha çok dış giyim olarak kullanılacak.

Oldukça göze çarpan ve idealı parçalar olan bu kıyafetler, tarz sahibi kadınların ilk tercihleri arasında yer alacak. Özel günlerde ve gündelik kıyafetlerde de kullanılan metalik bronzun etkisiyle, tüm dikkatleri üzerinize toplamak kaçınılmaz olacaktır.

Abiye kıyafetlerde metalik bronz ışıltısı

Özel geceler ve davetler için tasarlanan elbiselerde, metalik bronz şıklığı herkesi büyülüyor. Zarafetin ve asaletin izlerini taşıyan bu elbiseler içinde göz kamaştırıcı görünebilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerinizde toplamak ve şık görünmek istiyorsanız, bu kıyafetler gayet güzel bir seçim olacaktır. Yüksek topuklu bir ayakkabı ve zarif bir çantayla, güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu