Moda

2018 Sonbahar Kış Jean Trendleri

Yeni sezon için hazırlanmış olan 2018 jean trendleri özellikle sokak modasını yansıtmaktadır. Rahat ve şık görünmek isteyenlerin tercih edebileceği parçalar arasında yer alan jean modelleri özellikle farklı parçalar ile yapılacak olan kombinler sayesinde günlük hayatınızın bir parçası olmaktadır. Her bayanın gardırobunda özellikle vazgeçemediği parçalar arasında yer alan jean modelleri birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmaktadır.

Yeni Sezon jean Modelleri

Sezonda dikkat çeken jean modelleri arasında özellikle skinny, boyfriend, İspanyol paça model seçenekleri yer almaktadır. Özellikle sokak modasında yırtık jean en yaygın tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Jeanlerin parçalarında kullanılan işleme detayları farklı bir görüntü oluşturmak isteyenlerin tercih edebileceği model seçenekleri arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda özellikle lazer kesim pantolon modelleri sezonda kullanılacak modeller arasında yer alıyor.

2018 Sonbahar Kış Jean Trendleri 1Kısa Paça Jeanlar

Özellikle kısa boy kesilen parçalar geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da tercih edecek modeller arasında yer almaya devam ediyor. Aynı zamanda özellikle yapılan işleme detayları pantolonlarda farklı bir görüntü elde edilmesini sağlamaktadır. Taşlarla veya işleme seçenekleri ile hazırlanmış olan detaylar farklı tercih yapmak isteyen bayanların taleplerini karşılamaktadır.

Boyfriend Jeanlar

2017 sezonunda büyük talep gören boyfriend jean modelleri özellikle yeni sezonda da talep görmeye devam ediyor. Yeni sezon sonbahar ve kış jean modelleri arasında yerini alıyor. Farklı parçalar ile yapılacak olan kombinler sayesinde bayanlarda özellikle daha sert bir görüntü elde edilmesini sağlayan jean modelleri arasında yer almaktadır.

Sezonda özellikle tercih edilebilecek model seçenekleri arasında fermuar detaylı parçalar veya özellikle püsküllü paça modelleri yaygın olarak kullanılmaya devam edecek. Farklı tarzlarda hazırlanacak olan kombinler sayesinde sokak modasında jean modelleri yerini alıyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu