Moda

Yeni Sezon Ceket Stilleri

Yeni Sezon Ceket Stilleri

Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde herkeste bir gardırobunu yenileme telaşı başladı. Kışın kalın palto ve ceketlerin yerini artık daha ince tarz ceketler alıyor. Her türlü ortamda kullanabileceğiniz ince tarz ceketler sıcak havalarda şıklığınızdan ödün vermeden sizi girdiğiniz her ortamda rahat ettirecek. Moda sektörünün öncü markaları bu sene oldukça renkli ve farklı tarzda kesimleri olan ceketlere koleksiyonlarında yer verdiler. Hangi tarz giyinirseniz giyinin bu yeni modellerin içinde muhakkak aradığınızı bulacağınızdan eminiz. Şimdi dilerseniz birbirinden farklı tarzda olan ceket modellerine hep birlikte bakalım.

1-İşlemeli Ceketler

Bu sezon çok ilginç detayları içinde barındıran desenleri işlemeli ceket modellerinin üzerinde görmek mümkün. Bu iddialı işlemeli ceketler ile baharın ışıltısını üzerinizde yansıtacaksınız.

2- Blazer Ceketler

Her dönemin vazgeçilmez kıyafeti olan blazer ceketler bu kez farklı yorumlarıyla karşımızda. Düz desenli blazer ceketlerin yerini bu sezon renkli ve parlak modeller alıyor. Her sitile uygun blazer ceketler hem sportif bir görüntü hem de şık bir hava veriyor. Asimetrik kesimler, dore renkli metal düğmeler ve yakalardaki ince detaylar blazer ceketleri yine her sene olduğu gibi bayanlar için vazgeçilmez yapıyor.

3- Anorak Ceket

Sokak tarzını en iyi yansıtan modeller olarak nitelendirebileceğimiz anorak ceketler bahar koleksiyonlarında trend modeller arasında yerini almaya devam ediyor. Genellikle metalik ve parlak renklerin kullanıldığı anorak ceketler ile sokak tarzınızı şık anoraklarla tamamlayabilirsiniz.

4- Kuşaklı Ceket

Bu sene firmaların bahar koleksiyonlarında yerini alan kuşak detaylı ceket modelleri hem sportif tarzı seven hem de klasik çizgilerden vazgeçmek istemeyen bayanların tercihlerinde ilk sırayı alıyor. Kendine has trend parçaların yer aldığı kuşaklı ceketlerde hem kısa hem de uzun tarzda modellerden hoşlananların beğenileri düşünülmüş.

5- Süet Ceketler

Yeni sezona damgasını vuran bir başka ürün ise süet ceketler. Üzerinde süet detayların en şık tasarımlarını içinde barındıran bu tarz ceketler de genellikle kısa ve fermuarlı olan modeller diğerlerine göre daha fazla ön plana çıkartılmış gibi görünüyor. Bunun yanında süet ceketlerin genelde olmazsa olmaz aksesuarı püskül detaylarda oldukça dikkat çekici.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu